Eko kamen

NOVOSTI

UMJETNI UNIKAT GRANIT za najzahtjevnije poslovne prostore,urbane vile,obiteljske kuće i stanove plod je stalnog vlastitog tehnološkog razvoja.

Poboljšane su tehničke karakteristike umjetnog kamena i tehnološki je riješeno mješanje boja tako da konačni produkt ima izgled granita u raznim prirodnim ili unikatnim kombinacijama i nijansama boja. Umjetni granit se koristi za vanjske i unutarnje obloge: stepenica, podesta, zidova, terasa, balkona, fasada, prozorske klupčice, poklopnice (dvostrane klupčice), kape na zidnim ogradama, ploče za stolove, spomenike i sl.

O nama

AKCIJA ZIMA 2014.
- zidne obloge (bunjice) - već od 80kn/m2
- obloge stepenica (gazište+čelo) - već od 130 kn/m2
- prozorske klupčice 3cm debljine - već od 70 kn/m2

EKO-KAMEN posluje na lokaciji Dubrava Zabočka 16, 49210 Zabok u Hrvatskom Zagorju nedaleko od ceste Zagreb - Krapina, na cesti Zabok - Varaždin prije Bedekovčine.

Proizvod je plod vlastitog tehnološko-tehničkog razvoja. Izgledom sliči mramoru,
a po otpornosti na habanje i mraz na granici je jačine granita. Izrađuje se u velikoj paleti boja, sa šarama koje variraju u intezitetu tako da se kamen veoma lijepo uklapa i u najzahtijevnije prostore.

Proizvodnja umjetnog ekokamena u obitelji Žučko ima tradiciju od 1991. godine, kada je Žučko Dragutin pokrenuo proizvodnju umjetnog kamena, a 2012. godine posao nastavlja Jasminka Žučko